hocudaznas.org

Bine aţi venit pe www.hocudaznas.org! Proiectul Secretariatului Provincial pentru Economie, Ocuparea Forţei de Muncă şi Egalitatea de Şanse se realizează în cadrul proiectului “Răspunsul integrat la violenţa asupra femeilor în Serbia” pe care-l realizează în comun UNDP, UNICEF şi UN Women cu sprijinul financiar al Fondului Naţiunilor Unite pentru lupta împotriva violenţei asupra femeilor (UNTF). Proiectul se realizează în parteneriat cu Centrul Feminin Autonom şi Organizaţia Umanitară Ecumenică.

Cuprinsul prezentei pagini este destinat mass-media. Pagina cuprinde ştiri cu privire la activităţile care se realizează în cadrul proiectului, precum şi fişierele de preluare – informaţii privind proiectul, fapte şi date statistice privind violenţa asupra femeilor, precum şi clip şi jingle la radio care se emit în fiecare an în cadrul campaniei în mass-media a proiectului.

O mai mare includere a mass-media când este vorba despre raportarea responsabilă cu privire la tema violenţa bazată de gen, are un rol foarte important. Pe lângă informare, mass-media pot ajuta la educaţia publicului precum că violenţa asupra femeilor este inacceptabilă şi că este faptă penală, precum şi să le arate femeilor victime ale violenţei că nu trebuie să sufere violenţă şi că trebuie să se informeze cui trebuie să se adreseze pentru ajutor. Sprijinul mass-media este important şi când este vorba despre urmărirea calităţii muncii instituţiilor care trebuie să acorde protecţie şi sprijin femeilor victime ale violenţei.